Tietosuojaseloste

Suomen Ekoliike Oy/Flaska Finland Tietosuoja

Suhtaudumme tietosuojaan vakavasti ja haluamme varmistaa, että yksityisyytesi on turvassa aina asioidessasi verkkosivuillamme. Tämän tietosuojakuvauksen tarkoituksena on kertoa sinulle mitä tietoja keräämme sinusta, syyt kyseisten tietojen keräämiseen, ja sen, miten käytämme keräämiämme tietoja.

Rekisterinpitäjä

Jos asioit kanssamme, luovutat meille henkilökohtaisia tietojasi . Rekisterinpitäjä on tässä tapauksessa Suomen Ekoliike Oy, Niittykummuntie 5 C 24, 02200 Espoo, Suomi (myöhemmin Suomen Ekoliike Oy), info@ekoliike.fi, puh +358 (0) 500 515 115. Suomen Ekoliike Oy ymmärtää yksityisyyden tärkeyden ja kaikki työntekijämme tekevät parhaansa pitääksen henkilökohtaiset tietosi turvassa. Taataksemme tietoturvan toteutumisen, meillä on käytössä sääntöjä ja toimintamalleja, samoin kuin myös teknisiä järjestelmiä, joiden avulla huolehdimme riittävästä turvallisuudesta tietojasi käsitellessämme.

Henkilökohtaisten tietojen prosessointi

Meidän lisäksemme henkilökohtaisia tietoja käsittelevät myös erilaiset meille työkaluja, palveluita ja prosesseja tarjoavat tahot. Kyseiset tahot ovat muita luotettavia yrityksiä tai henkilöitä, joille on uskottu erilaisia toimintoja henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn liittyen (esim. puhelinpalvelu, kuljetusyhtiöt, posti ja verkkopalveluiden tarjoajat). Ennen kuin valitsemme yhteistyökumppanimme, varmistamme huolellisesti että ne täyttävät vaatimuksemme, ja että ne ovat rekisteröineet toimintansa tarjoamansa palvelun alueelle. Varmistamme myös että niiden tietosuojakäytäntö vastaa vaatimustasoamme. Prosesseja tarjoavat tahot käsittelevät tietojasi meiltä saamiensa ohjeiden mukaisesti ja yksinomaan tehtävänantomme puitteissa.

Henkilökohtaisten tietojen prosessointi sopimusvelvotteiden hoitamiseksi

Jos olet tehnyt sopimuksen Suomen Ekoliike Oy:n kanssa (esim. tekemällä tilauksen verkkokaupassamme), henkilökohtaisia tietoja käytetään ensisijaisesti sopimuksen käsittelyyn ja täyttämiseen (esim. tarjousten laatiminen, laskutus, reklamaatiot, jne.). Voidaksemme käsitellä tilauksesi tarvitsemme ennen kaikkea nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Saatamme käyttää osaa tiedoista yhteydenpitoon kanssaasi. Lähetämme muun muassa tietoa tilauksesi etenemisestä järjestelmässämme, mikäli sallit tietojen käyttämisen.

Henkilökohtaisten tietojen prosessointi muiden sopimusten täytäntöönpanemiseksi

Mikäli osallistut järjestämiimme kilpailuihin tai arvontoihin, käytämme niiden yhteydessä antamiasi tietoja yksinomaan kilpailun tai arvonnan tarvitsemassa määrin, ellet anna lupaa käyttää niitä muihin tarkoituksiin.

Henkilökohtaisten tietojen prosessointi suoramarkkinointia varten

Jos olet asioinut kanssamme siten, että välillemme on syntynyt sopimus, voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi (etu- ja sukunimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi ja/tai sähköpostiosoitettasi) suoramarkkinointitarkoituksiin tietosuojalain määrittämissä puitteissa.

Muu henkilökohtaisten tietojen prosessointi

Tilauksesi yhteydessä antamiasi tietoja käsitellään myös erilaisten sisäisten prosessien, varmistusten ja analyysien yhteydessä. Tarkastelemme muun muassa markkinointikampanjoidemme vaikuttavuutta. Arvioimme myös myyntiagenteillemme ja edustajillemme tehtäviä suorituksia ja palkkioita tämän tiedon valossa. Tarvitsemme tietoa myös mm sopimusvelvotteidemme täyttämiseen sopimuskumppaniemme kanssa. Henkilökohtaisten tietojen prosessoinnin taustalla on halu kehittää toimintaamme. Käytämme tässä tapauksessa henkilökohtaisia tietojasi mahdollisimman vähässä määrin, ja teemme parhaamme suojellaksemme tietojasi ja oikeuksiasi kaikenlaisilta väärinkäytöksiltä.

Tietojesi luovuttaminen kolmansille osapuolille

Henkilökohtaisia tietoja vaihdetaan muiden yritysten, organisaatioiden ja laillisten henkilöiden kanssa jos uskomme vilpittömästi tietoja tarvittavan viranomaisten asettamien säädösten, lakien, toimenpiteiden tai vaatimusten vuoksi.

Tietojasi ei luovuteta muille luonnollisille tai laillisille toimijoille ilman nimenomaista suostumustasi.

Asiakkaidemme oikeudet

Mikäli Suomen Ekoliike Oy käsittelee henkilökohtaisia tietojasi, sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus saada tietää mitä tietoja sinusta on talletettu ja mihin rekistereihin
  • Sinulla on oikeus pyytää muutoksia ja korjauksia tietoihisi, mikäli tiedot ovat epätäydellisiä tai virheellisiä
  • Saat pyytää henkilökohtaisten tietojesi poistamista erityisesti mikäli niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, mitä varten ne on kerätty; mikäli niitä on käytetty laittomasti; mikäli olet antanut käyttöön suostumuksen, jonka haluat perua, tai mikäli tietojen käsittelylle ei ole laillista perustetta.

Mikäli haluat laittaa käytäntöön yllämainitut oikeutesi, voit tehdä sen osoittamalla kirjeen osoitteeseen Suomen Ekoliike Oy, Niittykummuntie 5 C 24, 02200 Espoo, Suomi, ja laittamalla kuoreen maininnan ‘Tietosuoja’. Voit myös lähettää pyyntösi osoitteeseen info@ekoliike.fi.

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 15 päivän kuluessa pyyntösi vastaanottamisesta. Mikäli emme onnistu vastaamaan pyyntöösi ajoissa tai eväämme pyyntösi vaikka itse katsot että yhteydenottosi