Tutustu Flaskaan

Flaska on tunnettu tuote Keski-Euroopassa, mutta myös Suomessa se on löytänyt tiensä jo ihmisten sydämiin. Flaskan kauneus ja materiaalit puhuttelevat monenlaisia asiakkaita.

Pullo on lasia muovin sijaan, joten asiakas voi nauttia vettä hyvillä mielin tietäen ettei pullosta irtoa juomaveteen mitään haitallisia ainesosia. Flaskan avulla hanavesi muuttuu houkuttelevaksi juomaksi.

Esteetikkoja ja yksilöllisyyttä korostavia asiakkaita puhuttelee Flaskan kauneus ja vaihtoehtojen suuri määrä. Irtokuorien avulla pullon ilmettä on helppo vaihtaa tilanteen mukaan.

Tutustu tuotteisiin

Markkinointi

Teemme jatkuvasti markkinoinnin taustatyötä Flaskan näkyvyyden lisäämiseksi, jotta sinun olisi mukava myydä. Olet meille tärkeä, olipa kauppapaikkasi pieni tai suuri.

Toimitamme jälleenmyyjille markkinointimateriaalipaketin, joka sisältää mm. kuvia ja valmiita tekstejä käytettäväksi niin printti-, some-, kuin muussakin verkkomarkkinoinnissa.

Jälleenmyyjälle toimitettava tilauslomake sisältää kaiken tarvittavan tuote-datan EAN-koodeineen ja tuotenimineen. Tuotekuvaukset ja kuvat saat suoraan tältä sivustolta.

Tilaa näin

Ilmoita yrityksesi nimi, y-tunnus, toimitusosoite ja puhelinnumero sekä verkkolaskutusosoite tai sähköpostiosoite. Tiedot saatuamme toimitamme sinulle tilauslomakkeen.

Maahantuonnin asiakaspalvelu palvelee
jälleenmyyjä-asiakkaita arkisin klo 9-15.

Puhelin:
Eveliina Kosunen
+358 400 554 501

Sähköposti:
info@tannigroup.com