Olemme tietoisesti valinneet materiaaliksi lasin, sillä lasin käytöllä on muihin materiaaleihin verrattuna lukuisia positiivisia terveys- ja ympäristövaikutuksia.

Koska lasi ei ole täysin rikkoontumaton materiaali, kannattaa erityisen aktiiviseen menoon valita pulloa tehokkaimmin suojaava neopreenista valmistettu suojakuori.

*Flaska ei ole hajoamaton. Se kestää kuitenkin lähes kaikki arkipäivän iskut ja kolhut.

Flaska – kestävä juomapullo

Lasin käyttö on pikkuhiljaa taas lisääntymässä arjessamme. Olemme jälleen tulleet tietoisiksi sen hyödyistä terveydelle ja ympäristöllemme. Lasista ei liukene haitallisia yhdisteitä, hajuja eikä makuja nauttimiimme juomiin tai ruokiin. Samasta syystä esimerkiksi laadukkaimmat kosmetiikka- viini- öljy- ravintolisä ja lääkevalmisteet on pakattu lasipakkauksiin.

Lasin kierrätysmahdollisuus tekee siitä kestävän kehityksen mallimateriaalin, sillä siitä voi valmistaa yhä uudestaan laadukkaita ja turvallisia tuotteita.

Flaska-tuotteet valmistetaan vahvasta lasista, joka kestää erinomaisesti pudotuksia ja kolhuja, eikä mene rikki arkisissa vahinkotilanteissa

Flaska & ympäristö

Flaska-pullot valmistetaan lasitehtaassa Italian Firenzessä. Flaska-pulloissa tyylipuhdas italialainen suunnittelu yhdistyy korkeaan käyttökestävyyteen. Tästä syystä voit käyttää Flaskaa aktiivisesti useiden vuosien ajan.

Eri materiaaleista valmistettujen suojakuorien ansiosta Flaska kestää hyvin arkipäivän kolhut, ja voit siksi kantaa pulloa mukanasi minne menetkin.

Meidän mielestämme lasi on kaikkein järkevin materiaali juomapulloille. Se ei aiheuta terveyshaittoja, ja lisäksi se auttaa suojelemaan ympäristöämme ja mahdollistaa aktiivisen elämäntavan. Siksi Flaska valmistetaan lasista!

Alueilla, missä hyvälaatuista juomavettä on saatavilla, pulloveden ostaminen lisää tarpeettomasti ympäristön kuormitusta. Meidän tulisi nauttia laadukasta ja asianmukaisesti käsiteltyä kraanavettä aina kun sitä on saatavilla, sillä näin voimme osaltamme vähentää ympäristön saastumista.