Valitse oma Flaskasi

Koko:

  • 0,5l: Universaali koko, jossa tilavuus ja käytännöllisyys yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Pullo on valmistettu kestävästä lasista, joka kestää iskuja ja sopii siten myös lapsille.
  • 0,75l: Pulloon mahtuu sopiva määrä vettä jokapäiväisiin askareisiin (työpaikalle, kotiin, liikuntaharrastuksiin, vapaa-aikaan, autoon, jne.). Myös isompi koko on valmistettu vahvasta lasista.
  • 1l: Tilavuudeltaan litran kokoinen Vodan Kannu on tarkoitettu pöytäkäyttöön. Se sopii erinomaisesti kaikille, jotka juovat suuria määriä vettä niin kotona kuin työpaikallakin.

Suojakuori:

Flaskan Neo Design, Authentic, Lady ja Crystal -mallit on suojattu laadukkaalla neopreenista valmistetulla suojakuorella, joka suojelee pulloa rikkoontumiselta ja sen sisällä olevaa vettä lämpötilan vaihteluilta. Flaska Neo Design on räiskyvän värikäs, ja mallistoon kuuluu yhdeksän eri motiivia, joista jokainen voi valita mieleisensä. Flaska Authentic on yksinkertainen ja pelkistetty, ja on erityisesti miespuolisten käyttäjien suosiossa. Flaska Lady ja Crystal -pullot on koristeltu Swarovski Elements kristalleilla.

Värikkäät Flaska Grip suojakuoret on valmistettu silikonista. Niitä on saatavilla kolmea väriä. Kuten nimestä voi päätellä, Grip-suojakuoresta saa napakan otteen ja se tuntuu kädessä mahtavalta.

Flaska Natural-malliston suojakuoret on valmistettu yksinomaan luonnonmateriaaleista. Espanjalainen käsityöläinen Miguel Pacheco on valmistanut Flaska Corkin suojakuoren luonnonkorkista. Flaska Organicin suojakuori on puolestaan sertifioitua luomupuuvillaa.

Reusable glass water bottle flaska 1492


Väri ja malli

Ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä. Flaskan 21:stä mallista jokainen löytää taatusti itseään miellyttävän väriyhdistelmän. Värit ovat pääasiassa voimakkaita, minkä ansiosta Flaska erottuu ympäristöstään ja muistuttaa näin käyttäjäänsä veden juomisen tärkeydestä kaikissa tilanteissa.

Personointi

Neopreenikuoriseen Flaskaan on mahdollista painattaa oma nimi. Myös yrityksen logon tai halutunlaisen kuvan saa painettua neopreenikuoreen, minkä ansiosta Flaska on erinomainen yrityslahjavaihtoehto.